Oldal kiválasztása

Keddre virradó éjjel sorsfordító energiákról mesélnek álmaink. Arról, mit és hogyan csináljunk, ha a fejlődés és előrehaladás útján gyökeres változásokra vágyunk.

Kép: Riders on the Storm (Money on my mind) |ioannaj-jxjxwq.tumblr.com

Kép: Riders on the Storm (Money on my mind) |ioannaj-jxjxwq.tumblr.com

Kedden (kora) reggel a Merkúr átlép a Bika jelébe. Ezzel kommunikációnkban és gondolkodásunkban a Kos tüzes jellegét felváltja a Bika biztonságra törekvő, stabilitást célzó minősége. Bika Merkúr alatt gondolataink az anyagi gyarapodást, a stabilitást és a biztonságot járják körül. Ha találkozunk egy eszmével, most talán nem lelkesedünk elsőre, hanem először megbizonyosodunk arról, helytálló-e a gondolati rendszer.

Tanulni is könnyebben tudunk most az anyag világáról. Egyfelől igaz, hogy gondolataink az anyagra és az anyagi dolgokra irányulnak, de igaz ugyanennek a botnak a másik vége is: szellemi játékokkal, izgalmas gondolatkísérletekkel operálhatunk a fizikai síkon. Tapasztalatot szerezhetünk arról is, hogy a gyarapodás először gondolati, szellemi szinten jelenik meg.

És igen, az egyik kedvencem: sokat jár az eszünk a földi létezés gyönyörein. Az élet élvezete – és itt kifejezetten a fizikai (anyagi) világ érzékeket gyönyörködtető mivoltára gondolok – beavatás-élménnyé nemesül(het, ha engedjük).

Pálcák a kézben, áldás az úton.