Oldal kiválasztása
Kép: DeviantArt (Artemis by Energiaelca1)

Kép: DeviantArt (Artemis by Energiaelca1)

A Nyilas jelébe érkezik szerdán kora reggel a Nap, ezzel zodiákusi értelemben megérkezünk a magas szintű szellemi működésbe. Fontossá válik a tudás, és ami több: a bölcsesség. Jellemző a Nyilas havára az Igazság keresése, az erről való gondolkodás és a megfogalmazás inspirációja. Gondolatba kerülhet még az isteni energia, ami majdnem ugyanaz. A Jupiter uralma alatt haladó Nap gyakran navigál bennünket a filozófia mély vizeire. Ilyenkor ez teljesen rendjén van, és aki hajlandó ráfeküdni az áramlatra bizalommal, kedves és izgalmas meglepetéseknek lehet részese.

Ilyenkor könnyedén tervezünk hosszabb távokra és erőfeszítés nélkül látjuk a nagy rendszerekben is a törvényszerűségeket.

Az elkövetkező néhány nap kiváló lesz a gyors elengedésekhez, csillagképi értelemben ugyanis a cselekvő énünket jelképező Nap a Skorpió csillagkép ollócsillagainál jár, amely égi terület a hirtelen, nyisszantásszerű változtatásokat segíti. Ha tehát nincs kedvünk valamely lehúzó tulajdonságunkkal, életszereplőnkkel vagy élethelyzettel rétestésztásan leszámolni, egyszerűen használjuk a gyors, éles, végérvényes lezárást lehetővé tevő csillagközi ollóerőket.

Pálcák a kézben, áldás az úton.