Oldal kiválasztása
Kép: ChristasVengel - DeviantArt

Kép: ChristasVengel – DeviantArt

Csütörtöktől egyre erősödik a Mars és a Neptunusz szembenállásának hatása. Erőt kapunk ahhoz, hogy rendezzük lelki dolgainkat. Akár a nagyon mély lelki dolgainkat is. Fontos látni, hogy a nagyon mély lelki dolgainkat sok esetben nem azért nem rendezzük, mert nem akarjuk. Gyakran egész egyszerűen nem vagyunk tudatában, hogy léteznek, vagy ha valami halvány sejtés be is kúszik küszöb alatt, nem vagyunk képesek megfogalmazni érzéseinket. Vannak érzetek, érzések és benyomások, amik kisiklanak a fogalmi keretek közül, és elég melós őket megfoghatóvá fogalmazni.

Nehezítés továbbá, hogy jelen kultúránk kevéssé sem támogatja a lélek mélységeinek ilyetén feltárását.

Előkerülhetnek életünkben a függőségekkel kapcsolatos fejezetek, amelyek nem feltétlenül korlátozódnak az alkohol-drog-cigaretta szentháromságra. Önmagában a detektívmunka is izgalmas, mellyel felderítjük: mi vajon milyen egyedi módon, milyen szerrel vagy jelenséggel állunk függőségi viszonyban. Aztán ha ez megvan, már alkalmas az idő a mitkezdésre. Érkezhet erő akár a felismeréshez, akár a függőségek felszámolásához is. Ki meddig szeretne eljutni.

A hamarosan ránk köszöntő Mérleg-időszak nagy lehetősége megtalálni az egyensúlyi helyzeteket az élet minél több területén. Gyakorolni pedig már egy nappal előbb is lehet 😉

Pálcák a kézben, áldás az úton.