Oldal kiválasztása

Ma áll együtt a Vénusz és a Neptunusz, és így, kettecskén kapnak teremtő fényszöget a Marstól. Ez a hatás még 1-2 napig biztosan érezhető lesz még a betonlelkűeknek is.

Kép: deviant ART (Conoce Valenwood)

Kép: deviant ART (Conoce Valenwood)

Ha mostanában csattanunk érzelmileg, az teljesen rendben van. Az intenzív érzelmi reakciók, impulzív megnyilatkozások helyénvalók most. Ez az idő kevéssé kedvez a hideg logikának, a puszta rációnak. Kiváló lehetősége adódik ezzel szemben a lelki dolgok meg- és átélésének. A relaxációs és meditációs praxisban – bár intenzív és mély érzelmek/emlékek jöhetnek felszínre – lehetőségünk van harmóniát teremteni.

A művészi alkotások mint a főzés, zene és tánc (ezekből különösen az improvizatív megmozdulások), rajzolás, stb. saját lelkünkkel hoznak bennünket szoros kapcsolatba és segítenek a rendrakásban. A Halak Neptunusszal kapcsolódó bármely bolygó minden aspektusában ott rejlik az érzelmi rendrakás pompás lehetősége.

A Marsnak köszönhetjük egyfelől a párját ritkító termékeny energiákat, másfelől a gyorsaságot. Türelmetlenek előnyben: amit most szerelni lehet, az gyorsan mutatkozik meg, gyors (akár azonnali) CSELEKVÉST igényel. Spontán döntéseket, hosszas fontolgatás nélküli azonnali sors-élést.

Aminek akár örülni is lehet, ha úgy döntünk.

A szerelemben elővehetjük a lilaköd-generátort és észrevehetjük, ha akarjuk: a szerelem fátyolán át látjuk a legtisztább valóságot.

Pálcák a kézben, áldás az úton.