Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A hónap utolsó napja a termékenységről és a (kapcsolatokban bekövetkező) radikális (gyógyító) változásokról szól. Ha javítani akarunk és építeni, akkor a kommunikációt és konstruktív eszmecserét mindenkor segítségül hívhatjuk. Érzelmeinknek és gondolatainknak pontos kifejezése, társaink precíz megértése szükséges kelléke a változásnak, fejlődésnek. Ezekben a napokban sokféle (nagy) erő áll a tiszta gondolkodás és kommunikáció mögé, tehát amikor radikális változás zajlik, a megértés és megértetés eszközeivel minden érintett előnyére változhatnak még a legcinkesebb szituációk is.

Ezúttal ismét az érzelmek és szenvedélyek síkján mozgunk. Az egységélményes tapasztalások is beköszönnek. Van, aki ebben a körben csak a hullám szelíd, lankás szélét kapja el, azonban aki már többször merészkedett erre a vidékre, az készülhet emberesebb merülésekre is.

Ebben a pár napban csúcsra jár a teremtőerőnk. És nem csupán szellemi-érzelmi vonalon (mert ugye az is fontos), hanem konkrét dolgok vonatkozásában. Mostanság elemi igény, hogy kézzelfogható produktuma legyen lelki-szellemi munkánknak (és szerintem ez egy teljesen rendjén való, természetes igény).

(Pár)kapcsolati értelemben előfordulhat, hogy kiborul a langyos lábvíz. A hirtelen változásoknál kedves fogódzó lehet az a gondolat, hogy ez most a fejlődések és a nagy változások időszaka sok ember életében, ám ezek a mozgások kivétel nélkül mindig magasabb szintre visznek bennünket.

Így vagy úgy.

Pálcák a kézben, áldás az úton.