Oldal kiválasztása
Kép: Shakara Tosha

Kép: Shakara Tosha

Szerdán napközben az Oroszlán-Vízöntő tengelyen lesz telihold zodiákusi értelemben, míg a csillagképek tekintetében a Rák és a Bak mesél a kiteljesedés lehetőségeiről.

A teliholdkor szokásos érzelmi dömping és szélsőségek mellett ezúttal a kreativitásra és a termékenységre fordul a reflektorfény. Szerdán napközben érdemes lesz elcsendesedni néhány percre, hogy a telihold átadhassa (anyagi) gyarapodásról, termékenységről szóló üzeneteit. Mivel az Oroszlán-Vízöntő tengely az életörömökről és szabadságról szól, valószínű, hogy aszkézisről, sanyargásról és ilyen-olyan lemondásról ezúttal nem érkezik üzenet. Ha mégis igen, úgy kezdhetünk gyanakodni.

A mögöttes (csillagképi) tartalomban erőteljesen jelen van a haladás. De nem a lámpa köré kergült molylepke üzenete, hanem a tudatos, valahonnan valahova tartó léleké. Fontos a múlt megértése és lezárása, ugyanakkor fontos tudni azt is, merre tartunk, melyik csillagot követjük. Erről gyakran van szó máskor is, amikor energiáink egy célra való összpontosításáról beszélünk.

És ami segít bennünket ezen a csodálatos szerdán: az élet örömeiben való megmerülés, a szerelem csillagtiszta állapota, az alkotás, a játék, a nevetés.

Ne higgyétek. Teszteljétek!

Pálcák a kézben, áldás az úton.