Oldal kiválasztása

A Nap és a Neptunusz kapcsolata az emelkedést, finom tanulást segíti. A Nap-Plútó szembenállással a következő napokban az erőkről és végletes sorsfordulatokról tanulhatunk, a Regulus előtt elhaladó (és közben jegyet váltó) Vénusz a szeretet új dimenzióit fedi fel az arra nyitott lelkek előtt.

Kép: pinterest.com

A cselekvő énünket jelképező Nap és a lelkünk háborítatlan, titkos mélységeit szimbolizáló Neptunusz lelkesítő, felfelé segítő kapcsolatban állnak egymással. Aki szeretné, ennek a fénykapcsolatnak a segítségével aktiválhatja (felfedezheti újra) a múltból (honnan máshonnan?) hozott okkult képességeit, ráláthat önnön titkos tartományaira (anélkül, hogy meg kellene ijednie) és a lénye mélyén szunnyadó erőket, motivációkat használhatja ahhoz, hogy tisztán lássa érzelemvilágát, és ebben a világban biztonsággal tájékozódva tegye könnyebbé életét.

A Nap-Plútó kapcsolatok mindig a teljesség üzeneteit hordozzák, főleg a szembenállás, ahol a kiegészülés, kiteljesedés inspirációja markánsan jelen van. A Nap a központi, a Plútó a legkülső eleme Naprendszerünknek, tehát ebben az értelemben is a kezdet és a vég. A Plútó (a görög mitológia Hádésze) jelképezi a mindent átalakító, azonnali és radikális sorsfordító erőnket, a Nap még mindig a cselekvő én. Ebben a fénykapcsolatban tehát az az erő mutatkozik, amellyel gyökeresen át tudjuk formálni sorsunkat azért, hogy nagyobbacska lépést tegyünk előre-felfelé (illetve kinek-kinek vérmérséklete szerint lehetőség adódik arra is, hogy kilőjük magunkat a Sztratoszférába). Szóval ha közelgő változást érzékelünk a sorsunkban, annak optimális környezetet teremtenek a most pergő napok mind dinamikában, mind energiaminőségben.

A Vénusz (a szexualitást, szerelmet, kreativitást és kapcsolatokat úgy általában jelképező égi vándor) az Oroszlán csillagkép szíve előtt vándorol, miközben átlép a Szűz zodiákusi jelébe. A Szűz jele rendszert és rendezettséget hoz és a konkrét, földi dolgokra irányítja a figyelmet. Jellemzője az aprólékosság, és a rendszerek okán most előtérbe kerülnek kapcsolati rendszereink. Jó alkalom kínálkozik arra is, hogy feltárjuk családrendszerünkben jelenlévő kapcsolati szabályrendszerünket, mintáinkat, és az Uránusszal alkotott emelő kapcsolat segítségével egyszer s mindenkorra megtisztítsuk, felszabadítsuk a zavaró (vagy épp pangó) erőket.

A Vénusz-Regulus kapcsolat minden esetben arról szól, hogyan hozhatók össze az emberi egós kapcsolatok a rálátó, bölcs szeretet minőségével. A Vénusz a Mérleg uraként arra is taníthat most, hogy megtaláljuk a kényes egyensúlyt a minden áron változtatni akarás és a jól van minden, ahogy van között. Közhely, mert igaz: amikor félelem nélkül (avagy a félelem ellenére) bátor szívvel elkezdjük engedni a szeretet áramlását, ezt a gazdag, tápláló életáramot automatikusan követi az áramlás életünk más területein is.

Igen, az anyagin is.

Akit érdekelnek a dolgaim, azoknak szeretettel ajánlom figyelmébe a lovas futár helyett alkalmazott hírharangomat, amire itt tudtok feliratkozni:

https://goo.gl/forms/SC69JLOdkZLbAif92

Kérlek, legyetek figyelemmel arra, hogy a leveleket a Gmail előszeretettel teszi a „Promóciók” fülre, vagy a „Spam” mappába, szóval nem elég a feliratkozás, még erre is érdemes figyelni.

Egyebekben minden jól van, ahogy van. Pálcák a kézben, áldás az úton.