Oldal kiválasztása

Vasárnap a Merkúr még a Tejúton jár, szemben a Szaturnusszal, és pár napig még érezhető (bár egyre gyengébben) a Vénusz-Uránusz teremtő kapcsolat.

Kép: alphacoders.com

A jelen pár napban tart még a kapcsolatokban megjelenő szabadság-inspiráció. Vágyunk a nevetésre, könnyedségre, esetleg több szokatlanságot engedünk, mint általában. Vigyázat, rászokós! 😉

Amikor a Merkúr a Tejúton jár, a magasabb világok tiszta (szellemi) inspirációit közvetíti annak, aki figyel. Ez megjelenhet egy szívből induló kérésre érkezett angyali sugallatban, vagy (materialista háztájiban) váratlanul bevillanó kiváló ötletként. A köntös eltérő, a lényeg hasonló. Lásd még: a gravitáció annak is működik, aki nem hisz benne.

A Merkúr-Szaturnusz szembenállás segíti gondolataink szabatos megfogalmazását. Aki (hozzám hasonlóan) hajlamos bő lére ereszteni a mondókáját (én például minimum másfél oldalban vagyok szűkszavú), annak most lehetősége nyílik kirándulni ismeretlen tájakra. Nevezetesen: úgy hírlik, öt szóban általában meg lehet fogalmazni a lényeget. Sokszor ez bőven elég, mindenki boldog.  (Lásd még: a székely viccek MIND igazak.)

Pálcák a kézben, áldás az úton.