Oldal kiválasztása

A Merkúr mágikus kapcsolatban az Uránusszal, tanulós fényszögben a Jupiterrel. Mondhatnánk, hogy érkezik az igazmondás mágiája.

Kép: pinterest.com

Tudom, nem hat újdonságként, hogy akkor működünk optimálisan érzelmileg, amikor hazugságok nélkül, egyszerű önazonosságban, lélekigazságban éljük napjainkat. Ebben nem is annyira az objektív, egyetemes igazságok számítanak, mint inkább az, hogy amit legjobb érzésünk, tudásunk és szándékaink szerint igaznak élünk meg, annak megfelelően éljünk és cselekedjünk.

Ehhez persze nem árt tudni, mit érzünk igaznak. Milyen igazságai vannak számunkra a létezésnek. A mostani napok erre segítenek rájönni. Igazságokkal, tiszta kommunikációval, istenhittel kapcsolatos kulcsokat kapunk a kezünkbe. A bevillanó sugallataink ugyanakkor arra világítanak rá, hogyan válhatunk szabaddá a gondolataink segítségével. Ehhez az egyik első lépés az, amikor felfedezzük, hol mindenhol zárnak be bennünket a gondolataink.

Az elmélkedésekhez célszerű szép, szívet gyönyörködtető környezetet választani díszletül. A világot megváltani sokkal kényelmesebb és örömtelibb, ha szépségek veszik körül az embert.

Pálcák a kézben, áldás az úton.