Oldal kiválasztása

Szerdán a Tejúton áll együtt a Nap a Merkúrral. Délután a Vízöntő jövőbe ömlő vízénél találkozik a Hold és a Neptunusz, és még mindig érezhető a Vénusz-Plútó szembenállás.

Kép: alphacoders.com

A Vénusz-Plútó bármilyen kapcsolata mindig a huncut energiákat gerjeszti. A szenvedélyek, ellenállhatatlan (vagy nagyon nehezen ellenállható) ösztönbéli vágyak ideje ez a néhány varázslatos nap. Minden a szexualitásról szól, a poláris töltöttségről (tehát vonzás és taszítás bűvkörében telnek ezek a napok, és ez vonatkozhat emberekre, eszmékre és élethelyzetekre egyaránt).

A Nap a Tejúton áll együtt a Merkúrral, ami önmagában kiváló kommunikációs lehetőségeket jelent. Ehhez jön még a Neptunusszal alkotott teremtő, konkretizáló fényszögkapcsolat, melybe a délután folyamán belesétál a Hold is. Ezáltal az érzelemvilágunk megtámogatja a gondolatainkat, a szellemi tartományainkat. Egyszerűen értelmezve ez annyit tesz, hogy ha képesek és hajlandók vagyunk érzelmeinkre hallgatni, akkor az eleddig megoldatlan (vagy megoldhatatlannak gondolt) helyzeteinket tisztázhatjuk megnyugtatóan, illetve konkrét, kézzelfogható valósággá változtathatjuk lelkünk vágyait.

Ehhez persze hasznos, ha ismerjük lelkünk valódi, igaz vágyait.

Üzleti (kereskedelmi) vonalon is azokban a dolgokban van hosszú távon is siker, amelyek érzelmileg megérintenek. Érzelmileg megérintnek lehetőleg úgy, hogy hatásukra több öröm érkezik életünkbe.

Fontos, hogy aki most éppen elveszetten kószálónak érzi magát, és nem látja tisztán, merre lenne az előre (akár például hivatás tekintetében), most olyan ihletett ötleteket kaphat, amelyek egyszerre okoznak örömet az értelemnek és az érzelemnek. Amúgy hosszú távon ez is lenne a cél, nem? Olyan tevékenység(ek)et végezni, ami(k)nek létezésünk valamennyi síkja nagyon örül.

Pálcák a kézben, áldás az úton.