Oldal kiválasztása

Megérkezett a cselekvés ideje, köszönjetek szépen! Most 10-12 napig egyfolytában patron lesz a hátsónkban, úgyhogy használjátok ki a tetterőt, a tettvágyat, a lendületességet! Gyorsabban jár az eszünk, egy csomó új dolgot képesek vagyunk kitalálni, amivel minőségi változást generálhatunk életünkben. Jó az álmodozás, de a tudatos (!) cselekvés manapság hiánycikk, úgyhogy erre kellene gyúrni.

A kifogások gyártására egyenesen remek ez az időszak, de akkor legalább oda szóljon a kifogás, amitől viszket a talpunk, hogy azt tehessük, amit szeretnénk!

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Aki rendszeresen sportol, észre fogja venni, hogy jobb eredményeket ér el, jobb az erőnléte, mint általában. Aki pedig nem sportol rendszeresen, az kezdjen hozzá!

Ha már ráéreztünk, merre van az előre, kigondoltuk, mi tenné jobbá mindennapjainkat, akkor itt a remek pillanat a gondolati valutát tettekre váltani a nagy, spirituális pénzváltóban. A mostani árfolyam ugyanis nagyon kedvező.

Legyen minden napunkban számottevő fizikai aktivitás, figyeljünk oda testünk egészségére! Hatékony lehet mostanában a vértisztítás is (gyógytea, almaecet, stb., kinek hogyan kedves). Fulladozó, ólomnehéz, mérgezett testekben élve bajosan lehet komoly ezoterikus előrehaladásról értekezni.

Szerda este ráadásul Újhold. Újjászületés, új kezdetek, első lépések ideje. Fesztivál a köbön, pedig még igazából nincs is nyár.

Pálcák a kézben, áldás az úton.