Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Release)

Kép: alphacoders.com (Release)

Vasárnap még mindig érdemes figyelni a családi helyzetekből érkező üzenetekre. Előkerülhetnek múlttal kapcsolatos rendeznivalók, és az is szerepet kaphat, vajon kiállunk-e, és hogyan állunk ki (illetve ha nem: miért nem állunk ki) egymásért.

Ezen a napon ismét feltöltődik lelkünk egy adag bátorsággal. Erre annál is inkább szükségünk lehet, mert a Merkúr a Plútóval kerül kapcsolatba. Ilyenkor amellett, hogy megérthetjük a személyiségünk tudatos része alatt lakozó motivációinkat, bizonyos kommunikációs helyzetekben való megnyilatkozásaink boríthatják a sokat emlegetett biliket. És ilyenkor jól jön a bátorság.

A mély lelki tartalmak elfojtása több szempontból sem egészséges. Most itt van az ideje annak, hogy ezeket kimondjuk, még ha változásokat indítunk is meg ezzel a fizikai síkon. Ha így történik, jusson eszünkbe, hogy ezek a változások a fejlődést segítik, emellett gyógyítanak.

Van ennek az állásnak egy olyan olvasata is, hogy lelki témákat érintő beszélgetéseink során mi magunk tudjuk gyógyítani társaink lelkét pusztán azzal, hogy kivezetjük lelkük mélyéről az ott (talán évtizedek óta) mérgesedő szennyvedéket. Ez a tevékenység szép és nemes, felesleges annyira félni tőle.

Pálcák a kézben, áldás az úton.