Oldal kiválasztása

A tegnapi témát erősíti a Skorpió jelébe lépő Hold is, aki ezen a napon a Marsot táncolja körül. Ez pedig annyit tesz, hogy az igazság kifejezését immár a lelki erő is támogatja. Könnyebben adunk hangot olyan eszméknek, melyeket igaznak érzünk. És Ti már tudjátok: az érzelmek a legjobb iránytűk.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Engedjük meg magunknak, hogy ráérzékeljünk az isteni igazságok mibenlétére. Kérdőjelezzünk meg minden alapvetőnek gondolt igazságot, mindent-mindent, amiről azt tanultuk, hogy megkérdőjelezhetetlen. Amellett, hogy nagyon súlyos, magas szintű beavatásokat nyerünk ezzel a módszerrel, szórakozásnak sem utolsó.

Mert nagyon könnyen lehet, hogy még végére sem értünk a játéknak, és máris ráébredünk, hogy minden, amit eddig biztosnak gondoltunk, minden, amivel az iskola, a média és a közmegegyezés etet bennünket, nem más, mint biológiailag el nem bomló, környezetszennyező hulladék. Mérgező anyag. Még csak nem is bullshit, mert azzal legalább a talajt termékennyé lehet tenni.

A zseniális félrevezetések, ámítások, jól felépített csalás- és hazugságrendszerek felismerése jelenti a kicsi piros tablettát (mekkora jelzése ez is a filmnek – a kék a Hold, az álom színe), ami felébreszt a Mátrixból. Ne várjátok, amíg valaki megkínál vele Benneteket! Vegyétek el önállóan, hiszen ezért születtünk mindannyian. Nem csak jogunk, de kötelességünk is cselekvően megébredni.

Szép, új világ nem épülhet hazugságokon. A Szeretet világában az emberi kapcsolatok tiszták és erősek. Nincs szükségük képmutatásra. Minél többen ébredünk rá erre, annál gyorsabb és kevésbé fájdalmas lesz a hazugságra és megfélemlítésre épülő világrend agóniája.

Pálcák a kézben, áldás az úton.