Oldal kiválasztása

A keddre virradó hajnali Telihold üzenete: érzelmeinkre hallgatva rendet tenni életünkben. Mindig hozzá kellene itt tenni, hogy a rend térben is és időben is ketyeg. Ha valaminek itt az ideje, de nem kezdtünk bele mégsem; ha még mindig toporgunk, pedig már tovább kellett volna lépni, vagy ha túl korán lépünk be a jelenetbe: ezek időbeli rendetlenségek. Az időbeli rendetlenséget másképpen ritmustalanságnak lehet nevezni, ennek pedig kevés zenei (?) irányzat kivételével sehol nincs helye.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Mivel az egzakt Telihold az álmok óráira esik, ugyanerről a témáról információkat kaphatunk álom-üzenetekben. Akinek gyakorlata van már benne, egyszerűen döntsön úgy, hogy a fontos üzeneteket közvetítő álmok után felébred, emlékezni fog az álomra, és maradéktalanul meg is érti az üzenetet.

Aki picit még bizonytalanabb, kérhet emellé angyali segítséget is. Kérje meg az álom angyalait, hogy ébresszék fel az álmot követően és segítsenek emlékezni, és megérteni a mondanivalót.

Aztán természetesen ceruza, odakészített füzet és elemlámpa, hogy a kincset meg lehessen vizsgálni napvilágnál is. Hiába gondoljuk úgy, hogy ezt aztán biztosan nem felejtjük el, mert sajnos többnyire dehogynem.

A belső munkának az álmokkal nincsen vége. Jó most odafigyelni a különböző függőségek kapcsolatromboló hatásaira. Magas szinten pedig a szexualitásban rejlő mágiára. Szinte ugyanez a varázserő található a művészetekben. A művészi alkotás szenvedélye és a szerelem lángja nagyon hasonlítanak egymásra. És nem lehet elégszer ismételni, hogy a Földön az ölelés, a testi szerelem is művészet, és ebben is lehet alkotni, varázsolni, teremteni, karmát tisztítani és oldani.

Pálcák a kézben, áldás az úton.