Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Music on the Wind)

Kép: alphacoders.com (Music on the Wind)

Pénteken fontos lesz, hogyan tartjuk kézben erőinket. A női energiák megértése, megélése van (lehet) műsoron, ami sokkal izgalmasabb, mint az adott napi televíziós agylágyítók. A mostani időkben folyamatosan kiemelt jelentősége van a kommunikációnak, és sok esetben hihetetlen dolgokat tanulhatunk a gyermekektől – intenzív kurzusokon.

Nemrég írtam, hogy eljött az ideje a konkrétumoknak, racionalitásnak (pár)kapcsolati kérdésekben. Most néhány napig két bolygókapcsolat is lágyítja ezt a kijelentést. A meditáció, a merengés segíti kapcsolataink fejlődését. Megengedhetjük magunknak az álmodozást, és ezt meg is tudjuk indokolni: az álmok adják a boldog, sikeres élet hátterét és alapjait.

Ne dőljetek be a sulykolásnak, Kedvesek! A boldog álmoknál szilárdabb alap nem sűrűn kell az élethez.

Normál beállításban azt mondanám, hogy az alkohollal érdemes csínján bánni. Azonban ha tudjuk, hogyan és miért alkalmazzuk, nagyon lényeges információkat nyerhetünk általa magunkról és/vagy társainkról. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis az alkohol – ahogy az idegesség, a necces közlekedési helyzetek és a traumák – sem tud semmi olyasmit előhozni az emberekből, ami ne lenne már eleve is bennük. Hát így nézzétek ezt a kérdést ezután.

Pálcák a kézben, áldás az úton.