Oldal kiválasztása

A vasárnapra virradó éji hajnalban álmaink párkapcsolatunkról, szerelmünkről hoznak üzenetet. A jupiteri együttállás miatt aki érdekelt valamely kapcsolat jövőjében, vagy kíváncsi, hogy alakul a jövője ilyen téren, tartsa nyitva az álombéli éberségét. (Hurrá! Képzavar!)

Kép: alphacoders.com (Fairy Music)

Kép: alphacoders.com (Fairy Music)

Vasárnap (és hétfőn is, pssszt!) minden a szerelemről és a szexualitásról szól. (Aki nem szeretné, hogy erről szóljon, az fogjon hamar valami művészi tevékenységbe, azért is jár pont.)

Ha már szexualitásról és kapcsolatokról esett szó, ezeknek a napoknak a velejárója lehet valamiféle ki nem mondott, lappangó, fojtott szenvedély. Sistereg a levegő, valami készül; az érzelmek anyagba akarnak valósulni. Ilyenkor a legjobb, ha engedünk nekik. Ez így egészséges, hogy a spirituális hasznokról most ne is beszéljünk.

És igen, a kis huncut Uránusz miatt most előtérbe kerülnek a kapcsolatokon belüli szabadsághoz köthető gondolatok. Nem feltétlenül a kangörcsös órákról beszélek, hanem arról, mennyire engedjük meg magunknak (pár)kapcsolatainkon belül, hogy szabadon önmagunk legyünk. És mennyire adjuk meg párunknak, társainknak ugyanezt. Most nem részletezzük (nemrég már megtettük). Csak tartsátok észben, hogy attól, hogy most hangsúlyozza az Ég is a szabadságvágyat, még nem biztos, hogy egyébként nem létezik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.