Oldal kiválasztása

Pénteken még mindig tele van az Univerzum cselekvő energiákkal. Azonban aki inkább nyugalomra, befelé fordulásra vágyik, szintén alkalmas égi környezetet lel.

Kép: alphacoders.com (Dream Mystery)

Kép: alphacoders.com (Dream Mystery)

Lelkünk alapvető indíttatása most a harmónia. Ezt gyakorta a tisztázásokon keresztül vágyjuk elérni, mert a tisztaság szabadság, és a lélek szabadsága elengedhetetlen előfeltétele a harmónia meglétének. Mostanra tudhatjuk már: a harmónia nem abban áll, hogy ugyanannyi pofont osztunk ki, mint amennyi simogatást.

Ezen kívül ez a nap az álmodozásra van kitalálva. Érdemes időt szentelni a merengésnek, a súlytalan, irányítatlan ábrándozásnak. Sokkal több ihlet származik ezekből a pillanatokból, mint gondolnánk. Van az a féléber állapot, amikor ébren álmodunk, és amiben tudatos elménk elalszik, és utat találnak hozzánk a szeretetteljes, támogató gondolatok. Ilyenkor érezhetünk édes ízeket és illatokat. Ezt az érzést keressétek, erre figyeljetek.

Aki találkozik az élet egyik legnagyobb misztériumával, amit a köznyelv halálnak nevez, ne ijedjen meg, hanem gondoljon arra, hogy a távozó csodát él meg, és hogy a rettegés teljesen felesleges és hiábavaló, és hogy ezt ő már odaát tudja is. Jó, ha össze tudjuk szedni ilyenkor gondolatainkat, és az önsajnálat helyett segítünk méltó módon, elegánsan átkelni szerettünknek a Fénybe.

Pálcák a kézben, áldás az úton.