Oldal kiválasztása

Szerdáról csütörtökre virradó éjjelen álom-üzenetben érkezik komoly segítség. Lefekvéskor készüljünk arra tudatosan, hogy felébredünk az üzenet végén, annak tartalmát hiánytalanul áthozzuk az ébrenlétbe, szimbólumait tökéletesen megértjük, könnyen értelmezzük. Jó, ha van papír és ceruza ágyunk mellett, mert ami éjjel kettőkor még olyan világos, hogy „nem kell felírni, ez akkora ötlet, hogy tuti nem felejtem el”, az reggelre incselkedő, illanó, ködös benyomássá halványul.

131114

Csütörtökön délelőtt végig érdemes lelkünket és megérzéseinket figyelni, mert onnan robbannak világunkba a forradalmi ötletek, szabadsághoz vezető késztetések. Ha egy-egy (érzelmi) impulzus hatására beindulnak a szellemi energiák, az Isten szerelméért nehogy tudatosan leállítsuk őket! Legyen papír, telefon, partnerünk fehér ingének a háta, vagy bármi, amire kiáradhat, ráömölhet a rengeteg remek ötlet. Meglátjátok: ha egyszer elkezditek figyelni a belső hangocskát, és egyszer komolyan veszitek a bevillanó ötleteket, onnan kezdve nincs megállás.

Csütörtökön is nagyon fontosak a lelki beszélgetések, az egymásra való odafigyelés.

Készüljetek fel arra az anyagi szinten is megjelenő radikális változásra, amit a hét végére irányoz elő nekünk a Sors. Nem csak világosan felismerhető, de nagyon izgalmas is lesz.

Persze annak, aki figyel.

Pálcák a kézben, áldás az úton.