Oldal kiválasztása

Íme a hétindító kulcsszavak: megvalósuló álmok, termékenység, alkotás.

Kép: alphacoders.com (Childhood Dream)

Kép: alphacoders.com (Childhood Dream)

A Halak jelében járó Nap eleve is mély spirituális megéléseket vetít előre, most azonban, az uralomban lévő Neptunuszhoz közeledvén ez a hatás hatványozódik. A drogokkal és alkohollal óvatosan, azonban az álmodozás és meditáció tekintetében bátran biztatok mindenkit: huj-huj, ami a csövön kifér!

A most foganatosított álmodozások ugyanis nem maradnak a felhőkben, hanem jó eséllyel anyagi szinten is megvalósulnak. Persze akkor, hogyha engedjük magunkon keresztül megnyilvánulni a Kozmoszban jelenlévő teremtő energiákat. Mostanában sok minden szól az erőről és lendületről. Ilyenkor az egyik hibalehetőség, hogy nem figyelünk a ritmusra, és túlfeszítjük magunkat. A kiengedés, pihenés ezekben az intenzíven aktív időszakokban is fontos. Kis pihenés, kevés mássalfoglalkozás után könnyebb ismét beleállni a tevékenységekbe.

És ha már szóba került a ritmus: az időbeli ritmus mellett (megint az ismerős ige: megtenni azokat a bizonyos lépéseket, ha eljött az idejük) fontos vonulat most újra a határok felismerése és – ha még futja a lelkesedésből – kitágítása.

Pálcák a kézben, áldás az úton.