Oldal kiválasztása

Szombaton a Merkúr, a Jupiter és a Plútó köti össze a három Föld elemű jelet. Teszik ezt emelő, lelkesítő fényhíddal. Ennek hatására egy ideig ismét az anyagi világ, akár a pénzügyekhez kapcsolódó elakadásaink kerülhetnek terítékre. Esélyt kapunk, hogy ezen a közkedvelt terepen magasabb szintre emeljük létezésünket.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Jöhetnek ezen a vonalon beavatás-élmények, ráébredhetünk átfogó igazságokra, és történhet (akár spontán) gyógyulás is a témában. Miután a Plútó a gyökeres változásokat hozza, és a gyógyulást, a másik két bolygó pedig a gondolkodással és a filozófiai rendszerekkel van kapcsolatban, nagyon könnyen lehet, hogy ha sikerül megváltoztatnunk a pénzzel kapcsolatos hiedelmeinket és gondolati sémáinkat, ez már önmagában radikális változást eredményez az anyagi világban.

A fizikai testünk az elsődleges leképeződése a Föld eleméhez való viszonyunknak, ezért bölcsen tesszük, ha figyelünk testünkre, dédelgetjük, tisztítjuk, gondoskodunk róla edzéssel és egyéb kényeztetésekkel.

Miután mindhárom Föld elemű jel érintett, ezért az anyagnak, az anyagi világnak, az anyagiaknak teljes vertikumára tudunk hatni azokban a napokban, amíg ez a háromszög él az égen. Jó ötlet lehet fizikai tapasztalatot szerezni arról, hogy képesek vagyunk a fizikai síkon termékenységet előidézni. Ennek szimpla módszere, hogy búzát csíráztatunk, majd elültetjük a magokat, és figyeljük, ahogyan előbújnak a növénykék.

Hasznos lehet továbbá, ha tudatosan sorra vesszük az anyaggal kapcsolatos gondolati rendszereinket, és átrágjuk magunkat a csokron: mi az, amit tényleg így gondolunk, mit kellene már kiselejtezni, és mi az, ami nélkül sokkal boldogabbak lennénk.

És így tovább, szabadon.

Pálcák a kézben, áldás az úton.