Oldal kiválasztása

A női energiák ismét főszerepben. Most kevéssé a család, sokkal inkább a szépség, a harmónia megteremtésének vágya és az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe.

Viszonylag hosszabb időszak kezdődik, amikor alkotni óhajtunk, vágyunk létrehozni valamit, amiben művészileg fejezhetjük ki önmagunkat, a világot, önmagunkat a világban, és így tovább. A lényeg, hogy ne legyen földhözragadás. Néhány napja áradtak az ötletek (azért ez a hatás sem múlt ám el nyomtalanul, továbbra is lehet figyelni a teremtő sugallatra), most elérkezett az ideje az alkotásnak, a megvalósításnak. A pikant mostanában abban áll, hogy a művészet segítségével elhagyhatjuk idejétmúlt, lehúzó minőségeinket. Éljen a harmónia, pezsegjenek a művészetek!

Az alkotás szellemi értelemben is alkotás, és ne feledjük: nemsokára indul a színházi évad. A színház pedig a mágia egy társadalmilag elfogadott fajtája.

Holnaptól tehát legyetek kicsit művészek! És akinek ilyen gyönyörű, verőfényes napokon kiesik a toll a kezéből és akit ledob az agyagozó korong: gyertek ki táncolni a szabadba! Szobrok pedig igenis készülnek felhőből.

Pálcák a kézben, áldás az úton.