Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

A Nap és a Vénusz kellemdús egyetértésben baktatnak az égbolton, szorosan egymás mellett. Közben annyi történik, hogy péntek késő este a Vénusz átlép a Rák jelébe.

Ettől egycsapásra előtérbe ugranak a családi dolgok. Előkerülhet nőiségünk gondoskodó oldala. Az uraknak (amennyiben híjával találtatnak aktív nőiségnek) könnyebb lesz elfogadni a gyengédséget, a gondoskodást. Sőt – irgalom atyja, stb. – olykor egyenesen vágyódhatnak melegségre, befogadásra, pihepuha dédelgetésre. Nem, nem feltétlenül muszáj kimondani hangosan. A hölgyek érteni fogják, ugyane égi hatás következtében.

Most tehát átmenetileg a hadistenek és a végzetasszonyok a meghittség és a lágyabb intimitás tájaira kirándulnak. Aztán meglátják, mennyire érzik otthon magukat. Mindenesetre most sokkal inkább időszerű a cseresznyés süti és a kandallótűz, mint a lakkcsizma és a vörös-rózsa-a-szájban.

Rák Vénusznál hölgyeknél gyakran előkerül a női generációs vonal tisztításának a lehetősége, és ilyenkor könnyebben tapasztalhatjuk közvetlenül, hogy az ismétlési minták igenis megtörhetők és újraírhatók.

Pálcák a kézben, áldás az úton.