Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Kedden, nagyjából a nap közepén, a Vénusz „hazatér” a Bika jelébe, ahol a hagyomány szerint uralkodik. Változatlanul hat ránk az álmokrólbeszélős-vágymegvalósítós energetika, ehhez kapjuk még a zodiákusi szimbolika szintjén a termékenységet és a szépség inspirációját.

A most induló időszakban a szokottnál érzékenyebbek leszünk a finomságokra – átvitt és konkrét értelemben egyaránt. Ilyenkor fontos, hogy szép dolgokkal vegyük körül magunkat, fogékonyabbak vagyunk a művészetek által keltett lelki és fizikai érzetekre, a bátrabbak maguk is alkotóként jelenhetnek meg. A művészeti ágak közül most picivel hangsúlyosabbak azok, amelyekben szerepl valamilyen anyaghasználat, kézzelfoghatóság.

A szabad női energetika (megfelelően felismerve és megnyilvánulni engedve) mindenkor elemében érzi magát, de a tavasz kirobbanni készülő energiáival töltve mostanában mindent visz. Hölgyeknek ilyenkor élmény önMAGukat próbálgatni, gyakorolni ezt a működést, az urak ugyanakkor arra kapnak lehetőséget, hogy felismerjék ezt az energiamintát és megfelelő módon fogadják el, éljenek vele, forgassák meg magukban és figyeljék, milyen kölcsönhatás alakul ki saját férfiúi működésükhöz képest.

Izgalmak, újdonságok, játékok ideje érkezett el.

Pálcák a kézben, áldás az úton.