Oldal kiválasztása
Kép: masterkeygift.com

Kép: masterkeygift.com

A csütörtök sok szempontból izgalmas inspirációkat hordoz. Kezdődik minden azzal, hogy a Hold hajnalban elhalad a Regulus előtt. Ez azt jelenti, hogy a sugárzó, „királyi” szeretet ideje érkezett el. Ha ezzel az indíttatással kérünk segítséget, hajnali álmaink megmutatják a választ. A jó kérdés most sem a „mikor jön?”, de ezt tudjátok már.

Később, a nap folyamán figyelmünk az aprólékos tevékenységek felé fordul. Bekerülhet a pakliba a rendrakás, esetleg takarítás. Ha van olyan doboz, amit jó volna már átnyálazni, vagy olyan polc, amit átválogatva be lehetne dobozolni és levinni a pincébe, a csütörtök ezekre a tevékenységekre erőst ajánlott. Kellemes hozadéka a Szűz Holdnak, hogy ilyenkor higgadtabbak vagyunk. Nem mindenki… nos… maradjunk abban, hogy ez is egy lehetőség.

A Szaturnusz és a Merkúr kapcsolata megint segíti a megértést (igen, magas szinten segíti!), emellett képessé tesz bennünket a szabatos fogalmazásra. Ki tudjuk szűrni egy terjengős székfoglalóból is a kétmondatos lényeget, és ez, Kedvesek, ajándék.

A Szaturnusz okán ismét (megint, még mindig, folyton és aztán megint újra) előtérbe ugrik az idő és a koncentráció. Ezekben a napokban elménk kevésbé csapongó, és sikeresek a gondolatkoncentrációt igénylő tevékenységek és spirituális gyakorlatok is.

Történjen, aminek ideje van!

Pálcák a kézben, áldás az úton.