Oldal kiválasztása

Álmaink, megérzéseink és meditációs élményeink szerdán a valódi, örökérvényű értékekre hívják fel figyelmünket. Hasznos ötleteket kapunk arra nézve, hogyan menthetjük át a fontosnak tartott elveket, kincseket a jövő számára anélkül, hogy veszítenének fényükből.

Kézzelfogható élmények várnak ránk azzal kapcsolatban, hogy a szeretet bölcsességének felismerése és áramoltatása milyen gyökeres változást képes hozni életünkbe, akár anyagi szinten is.

140122Minden világcég, minden nagyon sikeres ember rengeteg pénzt költ adományozásra. Jó, ha idejében felismerjük, hogy a pénz is energiaként működik, hajlamos az áramlásra.

Nem mélyedünk most el a gondolat manifesztációs erejének taglalásában, és a hasonlóság elvének magyarázatában, de annyit fontos megemlíteni, hogy a bőség akkor áramlik szabadon, ha mindkét irányban nyitott és tiszta a csap. Az anyagnak igenis van dinamikája, csak tudni kell felismerni.

Ismét jelzem: a négy elem világa játszótér. Vidámpark. Élménycsúszda.

Kísérleti jelleggel bátrabbak kipróbálhatják, hogy relatív sok pénzt adnak ismeretleneknek és/vagy jótékony célra tisztán szeretetből, önzetlenül, viszonzás nélkül. Aztán figyelhetik, mi történik hamarosan az életben.

Ha kevés a pénz, és végképp nem megy, akkor kezdetnek adjatok azt, amiből sok van. Szeretetet, odafigyelést, ingyenmosolyt, kedves szavakat. A változatok kimeríthetetlenek, a lehetőségek határtalanok.

Pálcák a kézben, áldás az úton.