Oldal kiválasztása

Ez az üzenet változatlanul igaz.

A csütörtöki plusz a déli órákban kiteljesedő Hold. Ezzel az égi helyzettel analóg a férfi és női erők kiegyensúlyozott működtetése, a kiteljesedés és az érzelmekre való rálátás képessége.

Szintén új (és a következő pár napban még érzékelhető) elem, hogy az igazságok kimondása segíti családi és (pár)kapcsolati viszonyaink harmonizálását.

Könnyebben látunk be nagy távlatokat, az is szívesen tervez hosszú távra, akinek egyébként ez nem szokása. Hosszú távú céljaink megvalósulását bevillanó sugallatok is segítik. Szellemi erőink a harmóniateremtés szolgálatában állnak. Mostanában fog az is kiderülni: a tanultakat képesek vagyunk-e az anyag világában is működtetni. Ha az elmélet már kiválóan megy, itt az ideje a gyakorlati fázisnak. Gondolataink most (is) hosszú távra ható, kézzelfogható eredmények formájában mutatkoznak meg.

Ha eddig úgy éreztük: alkotóképességünket, művészi énünket valamilyen (nyilván külső és tőlünk független) erő korlátozta, most fordul a kocka. Ez az erő markánsan előjelet vált: most a művészet esélyt jelenthet korlátaink meghaladására. Sikerrel fordíthatjuk előnyünkre eddigi akadályainkat. Gondoljatok bele: szabadságotokat megválthatjátok aranykalitkátok árán.

Pálcák a kézben, áldás az úton.