Oldal kiválasztása

Mostantól nagyjából a hét végéig átszövi életünket az aratás aranyfonala. A Nap, a Merkúr és később a Vénusz is ellebeg a Spica mellett, aki a Szűz csillagkép legfényesebb csillaga. Üzenetében egyformán jelen van az aratás és az előrehaladás, a jövőért tett lépések.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szépen látszik, hogy aratás alatt nem a kombájnos vacakolást értjük most. A fizikai szinttől távolabb, átvitt értelemben folyik a cselekmény. Mostanra érik be korábbi tetteink, gondolataink és kapcsolati működéseink újabb adag termése. Nem mondom, hogy mindent most aratunk, de azért eléggé tele a puttony.

Sokat tanulhatunk, ha megfigyeljük ennek a néhány napnak a történéseit. Főleg azokat, amik érzelmileg megérintenek, hiszen ami közönyben hagy, azzal nyilvánvalóan semmi dolgunk. Nézzük meg, milyen leckéket kapunk, és azt is, hogy ki(k)től.

Világossá válhat az is, milyen lépéseket kell(ene) megtennünk az előrehaladás, fejlődés érdekében. Aki toporogni érzi életét, hétszer jobban figyeljen, mert a mostani égi helyzet rávilágít azokra a döntéseinkre, amik miatt itt tartunk, de a lehetőségeinkre is, amelyek előre visznek. A sugallatok, érzések segítenek bennünket, hogy zűrzavarjainkat rendbe tegyük életünkben. Biztos, hogy ezen lehetőségekért eltökélt, komolyan vett belső munkával fizetünk. De ez az ár bőven megéri.

Pálcák a kézben, áldás az úton.