Oldal kiválasztása

A titkokra, misztikus összefüggésekre vonatkozó gondolataink most a múlt megértését és az összegzést segítik. Felszínre törhetnek eleddig rejtett érzelmek; nemszeretem képzelgések, befullasztott és félig agyonnyomott vágyak kérhetnek kihallgatást, hovatovább múltból hozott csomagocskák és mélyre tuszkolt, gyűrött árnyak kerülhetnek elő a lelki bőröndökből. De ha már előkerülnek: át is lehet őket gondolni, meg is lehet őket beszélni. Vigyázzunk ilyenkor, mert mostanában a kommunikáció lehet pattogós, csípős.
Túlélési javaslat: ha valaki megtisztel minket lelki dolgainak, érzéseinek lemeztelenítésével, akkor legyünk olyan fair játékosok, hogy nem sündisznóval tapogatjuk.

Mostanában sikerrel összegezhetjük, mit értünk el eddig lelki-érzelmi fronton (főleg kapcsolati értelemben). Ha ilyesmiken gondolkodunk, új ötletek születhetnek, melyek cselekvésre inspirálnak. Ha fellángol a tűz, ha megjelenik a lendület, akár hajtóanyagként is felhasználhatjuk ahelyett, hogy születése pillanatában kecses ívben behajítanánk a lelkizagy-tárolónkba.

131001Keddről szerdára virradó éjjel jelentős, sorsfordító, életrendező üzeneteket kapunk álomban. Belső Tanítónk, Magasabb Énünk kíván minket ellátni hasznos tudnivalókkal életutunkat, küldetésünket és lehetőségeinket illetően. (Nem, a szupermarketek vásárlási akcióit és a tehetségkutatók győzteseit nem itt hirdetik.) Vagányabbak megpróbálhatják leírni, megfejteni és megérteni álmaik mondanivalóját, jelképtartalmát.

Pálcák a kézben, áldás az úton.