fbpx
Oldal kiválasztása

Ha van olyan beszélgetésünk, amihez bátorság kell, akkor azt időzítsük szombatra. Ezen a napon éri el a Vénusz az aratás csillagát, tehát elvetett magjainkból sarjadó növényeink most főleg kapcsolati, akár szerelemi üzeneteket cipelnek.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Sokszor kapunk olyan hírt, sokszor történik olyasmi, amihez nagyon erősnek kell lenni. Most extra adag lelkierővel tarisznyálnak fel bennünket az Égiek, tehát nincs olyan, amit ne bírnánk ki. (Ilyen egyébként sincs. Maximum úgy tűnik.)

Akit hevít a szerelem tüze (akár kapcsolati értelemben, akár úgy, hogy képes valami iránt szerelmetes lelkesedést érezni), most ezzel a tűzzel léphet előre, ennél a tűznél formálhatja jövőjét. A másik világból kapott inspirációk egyszerre támogatják a haladást (fejlődést) és erősítik önbizalmunkat a megérzésekre való hallgatás terén.

Úgy van ez is, ahogyan a sporttal. Minél többször használjuk a lelkünket hallgatózásra, annál többször hallunk sugallatot. És minél többször hallgatunk a sugallatra, annál többet kapunk. Mivel látják odaát, hogy végre van valaki, akinek nem hiába beszélnek.

No, például ehhez is bátorság kell. Mert ez az életmód implicit módon tartalmazza az ár ellen úszást.

Pálcák a kézben, áldás az úton.