Oldal kiválasztása

Kicsit üzemen kívül vagyok, ezalatt a Vénusz átsompolyog a Szűz jelébe, a Mars hajszálra befutja a Jupitert, a Hold pedig teleportál a Skorpióba.

Kép: coloringpictures.science

Kép: coloringpictures.science

Igyekszem megvilágítani a jelenlegi helyzetet (röviden), hogy aztán legyen honnan felvenni a fonalvéget.

A Szűz jelében járó Vénusz még mindig a kapcsolati értelemben vett rendrakásra és aratásra hívja fel a figyelmet. Ilyenkor az jelenti a szépséget, ami rendben van, és a szerelemben is hangsúlyos, hogy annak a termését élvezzük, amit korábban elvetettünk. Egyes esetekben a ház körüli tevékenységek (takarítás, rendrakás, stb.) is örömet okozhatnak – legalábbis legendákat olvastam erről régebben.

Amikor a Mars és a Jupiter egymással valamilyen kapcsolatban vannak, akkor általánosan jellemző a heves igazságérzet. Könnyebben jövünk indulatba, miközben (vélt) igazunkat védjük, amit egyébként valószínűleg nem is ért támadás. Egyes visszamaradott területeken előfordulhat olyan is, hogy a Teremtővel hadakoznak az emberek. Küzdenek a sorsfolyamathoz képest szemben. Tudom, hogy Veletek sosem fordul elő ilyen. Azért írom, hogy felismerjétek, ha ismeretterjesztő adón láttok erről filmet.

A Skorpió jelében vándorló Hold mély érzelmeket hoz felszínre. Lelki értelemben vágyunk a dolgok mélyét, rejtett oldalát megismerni. Ha társaink lelkére, rejtett érzelemvilágára nézvést fedezünk fel magunkban kíváncsiságot és mély megismerési vágyat, ezért is nyugodtan okoljuk a Holdat. El fogja bírni. Legfeljebb olykor kacsint egyet-egyet.

Azt meg úgysem figyeli senki. Igaz?

Pálcák a kézben, áldás az úton.