Oldal kiválasztása

A február mély érzelmi, lelki üzenetekkel indul. Kopogtat a lehetőség, hogy megtaláljuk önmagunkban a harmóniát, a szépséget. Kívül-belül egyaránt.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Mostanában mindenkinek az életében így vagy úgy, de megjelennek az új kezdetek, az újdonságok, a különleges (esetleg zseniális) ötletek, inspirációk. Kényeztet bennünket az Univerzum: támadhatnak ezek a bevillanó écák a semmiből (látszólag), de kaphatjuk őket jutalmul is: mély lelki munka, feltárási folyamat végén.

Akárhogy van is: a lélekmélyben született álmok, dédelgetett sugallatok nem azért érkeznek, hogy a lelki vitrinben porosodjanak beváltatlanul. Álmainkat, ideáinkat azért kapjuk, hogy valósítsuk meg őket az anyag világában, a fizikai síkon.

Tudjátok: aki el tudja fogadni a sorozatos újraszületés filozófiáját, könnyen beláthatná, hogy minden megvalósított álom jobb hellyé varázsolja a világot. Amit most megteszünk, azt már nem kell újrajátszanunk akkor, amikor legközelebb visszatérünk.

Minden cselekvés gyorsítja a fejlődést, hiszen a sors-terv hátszelében könnyebb a tanulás, gördülékenyebb az élet. A halogatás, befeszülés, ellenállás ezzel szemben blokkokat képez, ilyenkor az ember fáradt, kedvetlen, mindentől nyekereg, esetleg megbetegszik.

Gondoljatok bele, hogy bármit tesztek: önmagatokért, ÉS mindenki másért is teszitek. A mosoly, az ölelés nem csak annak jó, aki kapja.

Pálcák a kézben, áldás az úton.