Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Alice in Wonderland)

Kép: alphacoders.com (Alice in Wonderland)

Vasárnap négy bolygó vándorol a Skorpió jelében. A nyomaték most ismét belső világunkon és érzelmeinken látszik lenni. Fogékonyak leszünk a titkok világa iránt, gondolatainkat is jobban lekötik a rejtélyek, mint általában. Még ha nem is vagyunk tudatában, mi is hajlamosabbak vagyunk a rejtezésre, titkolózásra ilyen bolygótáncok alatt.

Érdemes odafigyelni, hogy a befelé fordulás és a hatalmas belső erő (szenvedély) találkozása ne elfojtásokban nyilvánuljon meg. Szerencsésebb (szerintem), ha belső erőinket felismerjük, megértjük, és céljaink elérése szolgálatába állítjuk őket. Az égiek ebben (is) támogatnak.

Ezen kívül könnyebb lesz a bennünk lakozó erők felszabadítása is, egyfelől az emelkedés, másfelől új dolgok elindítása érdekében.

Pompás alkalom kínálkozik, hogy ne csak az elmélet talaján maradjunk: hatalmas potenciál várja, hogy az új kezdetek érdekében mozdulhasson. Csak rajtunk áll, felszabadítjuk-e magunkból: bele merünk-e vágni valami újba, amiben jó eséllyel megjelenik a szabadság és a tisztaság.

A mostani időszak a bátraké.

Pálcák a kézben, áldás az úton.