Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Kedden fontos lesz, hogy kimondjuk, kiírjuk magunkból, ami a szívünket nyomja. Lelkünk kifejezése esetleg még a társadalmi kötelezettségek és szabályok betartásánál is többet ér majd számunkra. Végre!

Álmaink fontos üzenetet hozhatnak a múlt megértéséhez. A meditáció különféle technikái közül most az ima, a mantrák és az áldás ideje érkezik. Ez persze így nem teljesen igaz, hiszen mindennek mindig itt az ideje. Most annyi történik, hogy jobban átérezzük, világosabban látjuk az eredményét ezeknek a módszereknek.

Kezdődik egy párnapos etap, ahol könnyebben beszélünk érzelmeinkről, és lehetőségünk nyílhat megbeszélni a múltat. Úgy a sérelmeket, mint a tanításokat. Sokat segít a fájdalom, a gyász és hasonló érzelmek feldolgozásában, ha megértjük az események mögött húzódó okokat.

Szíves tájékoztatásul véssétek lelketekbe, hogy olyan nem létezik, hogy valakinek (i) ne legyenek érzelmei, (ii) ne legyen képes az érzelmeiről beszélni. Talán gyakorolni kell, talán újra kell tanulni a hogyanját, de ebben a témában nincs (ebben a témában sincs) lehetetlen.

Pálcák a kézben, áldás az úton.