Oldal kiválasztása

29-én délelőtt Merkúrral tarkított újhold lesz a Bak jelében.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Az új kezdetek ezúttal a folyamatos fejlődés igényével és lehetőségével érkeznek. Mindaz, ami mostanság indul, magában hordja a kitartás és maximalizmus lehetőségét. Ezek a dolgaink nem feltétlenül történnek gyorsan, az biztos tehát, hogy egyik lényegi tanításuk a türelem erényének kimunkálása lehet (akinek ez még esetleg hibádzik…).

Kísérletképpen kezdhetünk olyasmibe is, amivel feszegetjük saját határainkat. Hogy ki mennyire, ezt határozza meg az egyéni vérmérséklet…

A Merkúr többek között megjeleníti a kommunikációt is. Azzal, hogy ő is bekapcsolódik az újhold-táncba, lehetőségünk nyílik megvitatni társainkkal a kezdeteket. Akár új kezdetek, akár valaminek a múltba vesző kezdetét. A Merkúr hátráló mozgása okán egyébként is beleütközhetünk visszatérő témákba, melyek fonalát a megújulás energiájával vehetjük fel újra. Mindig segít, ha valamit beszélgetéses formában dolgozunk fel. Akár a lélek dolgait, akár a fejlődés érdekében hozott döntéseket, akár családi dolgokat. Az újhold napja mindezek szempontjából fontossá válhat. Jól használni szabad.

Pálcák a kézben, áldás az úton.