Oldal kiválasztása

A Vénusz csillagképi értelemben továbbra is a Bika csillagain vonul végig, azonban a Zodiákus koordináta-rendszerében jelet vált. Ez azt jelenti, hogy női erőinket, (művészi) kreativitásunkat az anyagba hozás inspirációján túl átszínezi a megismerés vágya és a kommunikáció késztetése.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A szerelemben is hajlamosak vagyunk többet töprengeni, sőt, előfordulhat az is, hogy bizonyos dolgok már nem jelennek meg anyagi síkon, hanem maradnak a „de jó lenne, ha…” dimenzióban.

Ha engem kérdeztek: ez tiszta időpazarlás.

Persze jó megismerni a dualitást és a kapcsolatok valamennyi oldalát, és fontosak a testvéri érzelmek, és ezek tapasztalására most lehetőség van. Ha úgy szeretnénk, kapcsolati értelemben stabil időszak ez a mostani, és az érzelmi viharok helyett a beszélgetések, a kölcsönös megértés vágya kerül előtérbe.

Lelki értelemben esélyes, hogy teljesség-élményeket tehetünk zsebre, amiknek viszont nem mindig szoktunk felhőtlenül örülni, mert a teljesség fogalmához hozzátartozik az öröm és a fájdalom, a fekete és a fehér, a jó és a rossz. Örömhír viszont, hogy ugyanígy társul ide a teljesség mint „hiánynélküliség”, és így már talán az egész nem hangzik olyan félelmetesnek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.