Oldal kiválasztása

Hétfőn napközben a Nap is átlép a Bika jelébe, így már négyen (a Hold, a Mars, a Merkúr és a Nap) közvetítik a Bika stációhoz tartozó üzeneteket a földi embernek.

Kép: soundgraph.lapunk.hu

Kép: soundgraph.lapunk.hu

A Bikához tartozik a stabilitás, a biztonságra való igény, az anyagi dolgok úgy általában. Ilyenkor tapasztalni akarjuk az élvezeteket. Keressük a fizikai gyönyört jelentő, kényeztető élményeket. Aki tudatossággal igyekszik élni napjait, nem esik már bele a ragaszkodás és a lustaság csapdáiba, melyek szintén ehhez a jelhez kapcsolódnak, alacsony szinten.

A most kezdődő időszakban világosan láthatjuk, mi adja életünkben a valódi stabilitást, és mi az, ami már csupán fényevesztett, ólomnehéz béklyó. Tavasszal – akár a természetben – a fő üzenet a termékenység, és ez megjelenhet akár szellemi, akár fizikai értelemben. Ilyenkor szívesen foglalkozunk anyaggal (gondoljatok az agyagozásra, varrásra, vagy bármi egyéb kreatív tevékenységre), akkor érezzük jól magunkat, ha a kezünk alól kikerülő dolgok ráadásul még szépek is. A harmónia ilyenkor az anyag világában jelenik meg, és onnan hat ránk nagyon erősen.

Indulás tehát játszani, teremteni, élni és gyönyörködni!

Pálcák a kézben, áldás az úton.