Oldal kiválasztása
Kép: livingfae.com

Kép: livingfae.com

Péntek reggel a Bika-Skorpió tengelyen alakul ki a Nap és a Hold szembenállása, szoros Vénusz-Uránusz együttállás mellett.

Ahhoz, hogy ez a reggel (tágabban értelmezve ez a nap) ne a kapcsolatokról és az érzéki energiákról szóljon, nagyon erős elfojtást, hárítást, tagadást (vagy ezek kombinációit) kellene bevetnünk. De miért tennénk ilyet?

A Vénusz-Uránusz együttállás az egész hétvégére a párkapcsolati (szexualitással és női energiákkal) kapcsolatos blokkok tisztítását, ezen rendszereink felszabadítását vetíti előre. A Bika-Skorpió tengely ezt hangsúlyozza, hiszen itt az érzéki gyönyörök fizikai szintű megéléséről van szó, az ösztönerők uralásáról, a szexualitás mélységeinek tapasztalásáról, továbbá a lelki és fizikai termékenységről.

Teliholdkor mindig több (és esetleg hullámzóbb) érzelmi élményben lehet részünk. A lélek dolgai ilyenkor figyelmet követelnek maguknak, és hajlamosabbak (és hajlandóbbak) is vagyunk figyelni a lelkünkre, hallgatni a megérzéseinkre. Most azokban a dolgainkban jelenik ez meg főként, amik kapcsolódnak a párkapcsolatokhoz, termékenységhez, a biztonsághoz (akár kapcsolati vonatkozásban), a szexualitáshoz, a mélyből ható ösztönerőkhöz. Továbbá képbe kerülhet még a mögöttes tartalmak iránti érdeklődés, a rejtelmek incselkedése, és még talán a mágia is.

A következőkben sem lesz egyszerű unatkozni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.