Oldal kiválasztása
Kép: houseofintuitionla.com

Kép: houseofintuitionla.com

A hétvége a péntek esti újholddal veszi kezdetét, mely együttállás most a Bika jelében, a Kos csillagainál lesz fellelhető. A Nap és a Hold együttállásának alapvető üzenete az érzelemvezérelt cselekvés és a lelki dolgokra való rálátás képessége.

A Bika jele hordozza a termékenységet, leginkább anyagi értelemben. Ha tehát van olyasmi, amit anyagi (esetleg pénzügyi) vonalon most szívesen elkezdenénk, erre a péntek este remek időpont.

Mindazon dolog, ami most kezdődik, valamilyen formában magán viseli a stabilitás és a biztonság attribútumait – akár anyagi, akár érzelmi értelemben. Ha most eszünkbe jut valami, illetve „megfertőződünk” egy eleddig ismeretlen, új szellemi irányzattal, az jó eséllyel mutatkozik meg hamarosan (minimális késleltetéssel) a fizikai világban.

A péntek este (és tágabb értelemben véve az egész hétvége) remek lehetőségeket tartogat a fizikai világ kínálta gyönyörök élvezetére. A jelenlét tanulásának egyik igen kellemetes formája, amikor éppen a gyönyörnek vagyunk jelen, amikor a fizikai élvezetekre koncentrálunk. A fizikai világot az öt érzékszervünkkel észleljük, ezért hasznos velük jóban lenni, kényeztetni őket, hogy megbízható szövetségeseink legyenek.

Ha engem kérdeztek: az arany középút megtalálásához igenis ismerni kell a bőséget is, a gyönyöröket is, a kellemetes pompát.

Pálcák a kézben, áldás az úton!