Oldal kiválasztása

Szerdán világosan látjuk életünk leckéit, ráébredünk, hogy kapcsolataink egyik kellemes mellékhatása a bölcsesség megszerzése. Ugyanakkor gondolataink már arra irányulnak, hogyan működik a megszerzett tudás az anyagi síkon. Elérkezett az ideje az ideák testet öltésének.

Napközben az igazsággal (vagy igazságtalansággal) kapcsolatos események a lelkünket érintik. Érezzük és tudjuk, hogy nem lehetséges addig előrelépés, ameddig régi, fontos dolgokat nem tisztáztunk. A lélek bölcsességének érkezik el az ideje. Ez azzal jár, hogy szívünk döntései felülírhatják a racionális érveket, az ésszerűséget. Figyeljünk oda a belső hangra, tőle megtudhatjuk, jó irányba tartunk-e. Visszafordulni, irányt változtatni sosem késő.

140115Fontos szerephez jut ezen a napon a lelkierő is. Amikor sorsunk építményei recsegnek-ropognak, néha nem árt emlékeztetni magunkat arra, hogy életünk tervezésénél soha nem teszünk az utunkba nehezebb terhet annál, mint amit még el tudunk hordozni. És hogy az emberekben a lélek ereje dönti el a lényegi kérdéseket. A fizikai erő csupán másodlagos kivetülés.

Az élet minden területén kiemelkedően termékenynek érezhetjük magunkat az elkövetkező néhány napban. Teremteni vágyunk az anyag világában. Kreativitásunk irányulhat művészi tevékenységre, kapcsolati furfangokra, de érintett lehet egy vállalkozás elindítása és a gyermekvállalás is látótérbe kerülhet.

A lehetőségek korlátlanok. De tényleg.

Pálcák a kézben, áldás az úton.