Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Február 13. napja több vonalon is alkalmas mindenféle varázslásra. Mivel a Hold egész nap a Nyilas jelében jár, egyfelől fontosak lesznek a lelki tanulmányok (ezek azok, amikor nem megguglizzuk, milyen a téli erdő, hanem kimegyünk és összefagyunk, sarasak leszünk és piros orral kacagunk), másfelől bejátszhatnak az intenzív, heves érzelmek. Végső soron azonban tőlük is tanulhatunk, hiszen amire hevesen reagálunk, éppen az hívja fel figyelmünket, mi van még bennünk, mi mindennel érdemes foglalkoznunk.

Egyéb izgalmas lehetőség a szómágia, melyet most a szabadság és tisztaság elérésére használhatunk fel. Millió variáció létezik ebből. Beszélgethetünk például úgy társainkkal, hogy a szavak mögé, a valódi lényegre figyelünk. Vagy kiseperhetjük szótárunkból a blokkoló, önnyomorgató szókapcsolatokat. Vagy gyertyát gyújthatunk, és a kimondott szó, az emberi hang erejével kérhetünk segítséget a láthatatlan világoktól. És a többi. A péntek is, a tizenhármas szám is varázslat külön-külön is.

Amúgy meg minden egyes pillanat soha vissza nem térő, különleges mágia, külön-külön is. Szerencsés, aki ezt nem csak az eszével, hanem a szívével is tudja már.

Pálcák a kézben, áldás az úton.