Oldal kiválasztása

A tegnap írt sűrű energiaháló változatlanul érzékelhető. Ehhez jön ráadásként a Nyilas jelében, egyébként a Skorpió és Kígyótartó csillagkép előtt vándorló Hold üzenete.

Kép: womenontheirway.com

Kép: womenontheirway.com

Címszavakban:

Tanulni vágyunk, és mindent, bármit képesek vagyunk megtanulni, ami kedves a szívünknek. Ugyanakkor a lényegi tudást továbbra is érzelmeink iskolájában szerezzük. Érzelmekből mostanság dömping van.

Optimális idő ez a mostani a lélekmély megbúvárkodására, és gyógyítására. Mert a merüléssel sosem az a cél, hogy kínlódjunk, hanem hogy gyógyítsuk meg, amit ott találunk, ha már úgyis ott vagyunk. És ebből a szempontból mindegy, hogy a felszínre hozzuk és úgy gyógyítjuk, vagy a mélyben végezzük a javításokat. Ez már csak technikai kérdés. Hosszú távra tervezni, nagy ívekben látni is egyszerűbb, ha nem a tengeri szörnyektől félünk, hanem fel tudjuk emelni tekintetünket.

Ezek mellett lélekben készülhetünk a Fény születésére, ami 21-ről 22-re virradó éjfél körül történik. Aki alszik, álomban kap felemelő üzeneteket, az álmok angyalai segítik útján. Aki ébren van, ebben az időszakban belecsendesedhet egy szép meditációba, hogy jelen legyen a pillanatnak, tudatával kísérje a Fényfordulatot.

Csodálatos napoknak nézünk elébe.

Pálcák a kézben, áldás az úton.