Oldal kiválasztása

A következő hét kezdete egybeesik egy hosszabb, nagyjából egyhónapos időszak kezdetével. Gondolatiságunk egy ideje már a szabadságvágy veszélyes vizein evez, meglepő ötletek árasztanak el bennünket (persze csak akkor, ha nem gátoljuk az áramlást). Olykor bolondságnak tűnő zsenialitás fészkeli magát elménkbe, vagy egyéb szellemi tűzijátékkal lepjük meg környezetünket.

140120

Most érkezik el annak az ideje, hogy a zseniális gondolatiságot átültessük a gyakorlatba. Immár nem csupán elgondolni, agyban lejátszani kívánjuk a változást és megszerezni a szabadságot, hanem a cselekvés szintjein is.

Sőt, kicsit nem figyelünk oda, és arra eszmélhetünk, hogy vadabbnál vadabb gondolatainkat egyre-másra valósítjuk meg az anyagi síkon. Bizony. Itt, a jó öreg fizikai világban.

Az egész csak tudatosság és valóságkép kérdése. Mert senki, a világon senki nem szolgának született a Földre. És most van az, hogy erre egyre többen kezdünk ráébredni.

A hétfő további csodálatos ajándéka, hogy könnyen és eredményesen működtetjük női típusú erőinket. Ez a nap az utóbbi idők hajtása után kis szusszanást hozhat érzelmi síkon. Napközben átélhetjük a lélek harmóniáját.

Alkotókedvűek figyelmébe ajánlom a déli órákat, amikor a lélek alkotásai kézzelfogható eredményeket hoznak, illetve megjelenítik az égi zsinórmértéket, a mennyei harmóniát.

Természetesen a szerelem is benne lesz a levegőben, csak úgy mellékesen, pedig nincs is tavasz. Ha másért nem, már ezért is érdemes reggel felkelni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.