Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A lelkiség, spiritualitás erőteljes jelenléte mellett egész héten érzékelhetők a világot is átrendezni képes energiák. Sok az anyagjelölő, ebből tudhatjuk, hogy most nem elsősorban szellemi szinten működnek már az áramlatok. Elérkezett az ideje a megvalósításnak. Ahhoz kapunk most segítséget, hogy a szívünkben megszületett terveket, álmokat megvalósítsuk az anyag világában.

Pénteken markánsan megjelenik a bátorság: ki merjük mondani, meg merjük tenni mindazt, ami szükséges és időszerű az előrelépéshez.

Ne feledjük: a két erő-princípium a fejlődést is jelképező zodiákusi jelben vándorol. Fontos most, hogy nemesedjünk, haladjunk utunkon. Képesek vagyunk meglátni a jövőt tisztító – magasabb szintre emelő – megoldásokat. A gyökeres változások is, a fejlődés is megjelennek anyagi szinten is. A mostani kegyelmi állapotban egyszerre van lehetőségünk tapasztalni a gyors, alapos, radikális változásokat.

Kérlek, ne dőljetek be a riogatásoknak se asztrológiai, se gazdasági, se társadalmi vonalon! Az energiák nem jók és nem rosszak. Adottak a Kozmoszban, és mindenkor rajtunk, a Teremtő Isten gyermekein múlik, mihez kezdünk velük. Rajtunk áll, sorsunk hogyan fordul, tőlünk függ, mit tekintünk lehetetlennek.

Mindannyiunknak kivétel nélkül forró drótja van az angyali világhoz, a Segítők szintjéhez. Saját döntésünk, hogy elhisszük-e másoknak, hogy valamit képtelenség megvalósítani, vagy szilárdan kitartunk álmaink mellett. Nincs jogunk meghatározni, társaink miként vélekednek lehetetlenről, valóságról, csodákról. Ugyanez a bánásmód jár nekünk is mindenkor, alanyi jogon.

Pálcák a kézben, áldás az úton.