Oldal kiválasztása

Az Ikrek jelében haladó három bolygó a szellemi folyamatokat hangsúlyozza. Édesanyáról többször esik ugyan említés, de nagyon fontos az is, hogy édesapánkkal való kapcsolatunkat is hozzuk rendbe. Ehhez optimálisak a mostani napok.

Kép: inspire-others.com

Kép: inspire-others.com

Ha nem megy, nem kötelező szeretni. Az ilyesmit erőszakolni nem lehet. El lehet viszont fogadni, hogy ő olyan, amilyen. El lehet fogadni őt úgy, ahogy van. Még egyszer: nem feltétlenül kell szeretni. Elég elfogadni, hogy ő ilyen (volt). És szabad vállalni a felelősséget, hogy éppen a mi lelkünk választotta őt egyik szülőnknek, mert éppen azokra a tapasztalatokra volt szüksége, amelyeket Tőle megkapott. Egy kapcsolatban (igaz ez bármely kapcsolatra) nem jó és rossz dolgok történnek, hanem események. Sorsszerű szerződések teljesítése, amelyekben két lélek születés előtt megállapodott.

Tapasztalatokat gyűjtünk. Játszunk. Tanulunk.

Ugyanez persze igaz édesanyára is. És az összes többi játszótársra itt, ezen a varázslatos játéktéren.

Ezen kívül a mostani néhány nap esélyt ad komoly spirituális beavatásokra. Sikeresek a meditációk és különböző spirituális gyakorlatok. Ha gondolataink a lélek tájaira kalandoznak, engedjünk nekik, hiszen ennek van itt az ideje.

Amennyiben az üzleti dolgainkat nézzük: ha valami nem teljesen tiszta (világos), inkább kérdezzünk vissza. Nem érdemes belesétálni a ködbe csak azért, mert udvariasságból már nem tesszük fel a századik kérdésünket.

Minden ember szabad. Mindenkinek joga van igent is mondani, nemet is.

Nekünk is.

Indokolási kötelezettség pedig nincsen.

Nekünk sem.

Pálcák a kézben, áldás az úton.