Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Vasárnap hajnalban (még az álmodások idején) a Nap a Halak csillagkép Al Rischa nevű, legfényesebb csillaga felett halad el úgy, hogy közben a Hold, a Merkúr és a Mars a Cet fejénél alkotnak háromszöget. Álmainkban tehát az összegzés jegyében kapunk fontos üzeneteket. Kiemelten fontos most, hogy levonjuk a megfelelő konzekvenciákat, és ha ehhez az szükséges, hogy bizonyos időt teljes magányban töltsünk, akkor tegyük azt!

A déli órák kiválóak lesznek lelki, érzelmi dolgok megbeszélésére. A Bika jelében találkozó Merkúr és Hold lehetővé teszi, hogy tárgyilagosan tudjuk megbeszélni érzelmeinket. Ha lelki dolgokban fontos, hogy bizonyos szempontból a realitás talaján maradjunk, akkor a vasárnap kitűnő alkalom a lélek és a matéria egyensúlyának megtalálására, a két minőség harmonikus működtetésére.

Ezen a napon a Vénusz a Bika csillagkép szeme, az Aldebaran csillag felett halad el. Művészeti ihletettségben (és a szexualitás szent szertartásaiban) lehetőségünk lesz bepillantást nyerni az isteni világokba. A Bika szeme a csillaghagyomány szerint a Tejútra néz, és pontosan szemben van a Tejút gyűrűjén a Skorpió szívével. Megláthatjuk tehát most a lehúzó ringlispílekből kivezető utakat, lehetőséget kapunk a felemelkedésre. A kulcs az isteni szeretethez való kapcsolódás képessége, a szeretet elfogadásának képessége az emberi világban, és úgy általában: a szeretet. No és sorsunk, önmagunk és feladataink felvállalása. És természetesen: a szerelem életet adó, gyógyító energiája.

Pálcák a kézben, áldás az úton.