Oldal kiválasztása

Hét elején a tanulás érzelmi kategória. Ha van életünkben édesanyával kapcsolatos igazságtalanság (esetleg emiatt ébredt konfliktus), ennek lehet most egy újabb felvonása. Ha más nem, akkor az esély a rendezésre.

Kép: alphacoders.com (Tarot)

Kép: alphacoders.com (Tarot)

Merthogy egyébként is nagyon erős érzelmi töltéssel bír ez a nap.

Az ember köztudottan érzelemvezérelt létező. (Ugye jól tudom, hogy ezt azért már a „tudomány” is elismeri mostanság?) Ha tehát bármit el kívánunk érni az anyag világában, hasznos ismernünk és kezelni tudnunk saját érzelmeinket, és az sem árt, ha be tudjuk azonosítani társaink érzéseit, akikkel kapcsolatba kerülünk.

A beazonosítás és tudatosság itt azért számít sokat, mert ezzel el tudjuk kerülni, hogy akarattalanul, ösztönösen beidegzett minták alapján manipulálni próbáljuk a környezetünket. A manipuláció nem magas szint, és alacsony szintnek sem elegáns. Olyan, mint a fehérgalléros bűnözés. Attól, hogy fehér gallér, még bűnözés marad. (És itt most ne térjünk ki arra, hogy a papok fehér gallérja minek minősül…)

A társaink érzelmi megvezetése helyett töltsük el azzal az időt, hogy szeretgetjük tanítóinkat, megismerjük érzelmeinket és lélekből alkotunk.

Az esti óráktól aztán adjuk át magunkat az érkező harmóniáknak, amikor a Vénusz megtér őszi szállására, a Mérleg jelébe. Színház, magas művészetek, párkapcsolatok, kreativitás, nőiesség: minden lehetőséget kap a finom, lágy, gyönyörű kibontakozásra. Tulajdonképpen nincs is más dolgunk, mint főzni egy teát és átadni magunkat az áramlásnak.

Pálcák a kézben, rózsák a vázában, áldás az úton.