Oldal kiválasztása

A kedd hozhat változékony érzelmeket, hangulatingadozást, főként a párkapcsolat területére. Ha van rá lehetőség, a hideg fejet kívánó, komoly beszélgetéseket ne erre a napra időzítsük. Figyeljünk inkább befelé, mert érzelmeink fogékonnyá tesznek minket az újdonságok iránt. Ma szívesen bontjuk a korlátokat, feszegetjük a határokat – főleg érzelmi, lelki értelemben.

140218Az esti órákban hosszabb időszak kezdődik, amikor figyelmünk döntően befelé irányul. Befelé olyan értelemben, hogy igyekszünk látni a dolgok mögöttes, rejtett tartalmát, az események mozgatórugóját és jobban foglalkoztat bennünket a lélek mélye, mint általában. Az elkövetkező néhány hétben (a közgazdasági terminológia mintájára fogalmazva) megnő az érzelmi kitettségünk. Hajlamosabbak vagyunk a melankóliára, de egyben fogékonyabbak is az érzelmi területeket birizgáló szépségre.

Elő tehát a verseskötetekkel, papír zsebkendővel, ám csínján az alkohollal!

A tavasz, az újjászületés előtt itt az ideje a komolyabb éves összegzéseknek, az olyasféle elmélyüléseknek, melyek újrarendezik az elmúlt évben szerzett tapasztalatokat és segítenek bennünket magasabb szintre emelkedni. Érdemes a meditációkban, merengésekben és egyéb spirituális gyakorlatokban figyelni az erőket, mert a tavaszi, új kezdeteket jelentő, új korszakokat indító kirobbanó energiákat pontosan ez a mostani csendesebb, befelé forduló időszak alapozza meg.

Pálcák a kézben, áldás az úton.