Oldal kiválasztása

A hölgyeknek ez a szép vasárnap kitűnő alkalom nőiségük megélésére. A szabadság erői nekünk dolgoznak, női minőségeink működtetése ígéretes új kezdeteket jelenthet. Ha most kezdünk művészi alkotásba, senkinek sem fogjuk hagyni, hogy korlátozza elgondolásainkat és ihletett cselekedeteinket – és ez így van jól.

A nőiség megélésén és az ihletett alkotáson kívül (esetleg alternatív programjavaslatként) átgondolhatjuk, kivel vagy mivel kapcsolatban van itt az ideje az elengedésnek. Sokszor létkérdés, hogy időben felismerjük életünk idejétmúlt, kihunyt minőségeit, és sorsdöntő az is, hogy ne rettegjünk ezeket elengedni. Ha elengedünk valamit, ami már csak feszültséget, önvádat (esetleg frusztrációt) hordoz, kapu nyílik életünkben, ahol bármilyen színes pillangó beröppenhet.

A mindennapok szintjén előtérbe kerül a család, ezen a területen intenzívebb történésekre számíthatunk. Még mindig tele van minden érzelemmel, hangulatváltozással. Bárhová készülünk, zsebkendő legyen nálunk. Mindezen túl még rázós igazságok kimondására, szekrényből kiesésére is van esély. Tegyünk kísérletet a nyugodt kommunikációra, és ilyenkor is jusson eszünkbe a Jolly Joker tanács: számoljunk el tízig, tegyünk egy lépést hátra. Sikítani utána is ráérünk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.