Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szombaton érdemes figyelmet szentelni a lelkünkben támadó érzéseknek, mert ők mutatják az irányt, mellyel gyorsan, radikális léptékekben emelhetjük életünk minőségét és körülményeinket. Nem csupán azért, mert ez a nap különleges lelkierőt hoz a tarisznyájában, hanem azért is, mert az érzelmek megélése és kifejezése gyógyíthatja saját lelkünket éppen úgy, mint párkapcsolatunkat.

A megértés gyógyulás, a gyógyulás pedig változás. Többnyire pozitív előjelű.

Az érzelmek mellett előtérbe kerülnek az anyagiak is: szívünk által vezettetve megérezhetjük, mit kell tennünk (vagy épp mit kellene befejeznünk) ahhoz, hogy beáramolhasson életünkbe az anyagi szintű bőség. Sokan még mindig abban a téves meggyőződésben élnek, hogy a világban szűkösség van, és hogy az anyagi forrásokat valaki más zárja el előlük.

Anyagi és lelki síkon egyaránt aktívan vagyunk képesek cselekedni a jövő érdekében, valamint erőteljesen állunk ki a valódi, örök értékek mellett.

A hétvégét használhatjuk arra is, hogy abba fektetünk energiát, ami számunkra igazi kincs, minden mást pedig hátrahagyunk, vagy szeretettel átengedünk másvalakinek, akinek talán éppen arra van szüksége.

Pálcák a kézben, áldás az úton.