Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szerdán fontos lépéseket tehetünk érzelmi téren. Az irány előre-felfelé. Fejlődni, tanulni jövünk fizikai testbe, és ebben érzelmeink éppen úgy eszközök, mint célok.

A változás nem feltétlenül gyors. Sokszor lassan, lépésről lépésre kerül helyére a kirakós minden darabja. És ez így van jól.

Ha van a családban, vagy édesanyánkkal kapcsolatban valami gubanc, most ölünkbe hullhat ezek megoldása is, ha kicsit nem figyelünk oda.

Az esti órák hozhatnak végletes érzelmeket, illetve világmozgató lelkierőt. A tapasztalás minősége ismét választás kérdése.

A hét közepén az úgynevezett női energiáinkkal teremtünk. A fizikai sík élvezete és a lélek harmóniája együtt adja kezünkbe a kreativitás kulcsait. Ami egyik szinten a szexualitás kibontakozásának gátjaként jelenik meg, az a másik szinten érzelmekkel átitatott, harmonikus anyagba hívás.

Ez a nap csodás lesz arra, hogy kiénekeljük, kijátsszuk a lelkünkben születő zenéket. Természetesen az egyéb műalkotásokat sem célszerű visszafogni. Ami meg akar nyilvánulni, annak segítsünk, adjuk át lelkünket, hadd ragyogjon!

Pálcák a kézben, áldás az úton.